Spillemyndigheden lancerer et opdateret certificeringsprogram med ny struktur

04, jul 2014

Vi er klar med en opdateret version af certificeringsprogrammet. Certificeringsprogrammet er blevet tilrettet, så det nu har en systematik, der er bedre egnet til at understøtte vores kontrol, og den fremtidige udvikling af certificeringsprogrammet.

Det eksisterende certificeringsprogram er blevet delt op i dokumenter, der enten gælder for den enkelte spiltype, eller gælder for alle spiltyper. Fremadrettet vil de tekniske krav for en given spiltype kunne downloades på vores hjemmeside, som pakker med certificeringskrav til den enkelte spiltype. På nuværende tidspunkt er der pakker for online væddemål, landbaseret væddemål og onlinekasino.

Tilladelsesindehavere har valgfrihed frem til udløbet af deres eksisterende certificeringer til at beslutte sig for, om de vil lade sig certificere efter det eksisterende certificeringsprogram (version 1.3) eller efter det opdaterede certificeringsprogram. Der er mulighed for at udsætte certificeringsfristen, hvis I vælger at blive certificeret efter det opdaterede certificeringsprogram. Læs mere om overgangsordningen.