Ledige stillinger

På denne side findes Spillemyndighedens aktuelle ledige stillinger.

Tilmeld dig vores jobagent og få besked, når Spillemyndigheden offentliggør ledige stillinger.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at ansøge.

Skarp medarbejder til statslige økonomi- og regnskabsopgaver

Den centrale myndighedsopgave for Spillemyndigheden er at føre tilsyn med spilmarkedet. Da spilmarkedet er under løbende forandring, kræver det et vedvarende og sikkert fokus på økonomien for at være på forkant med udviklingen. Din solide forståelse for tal og regnskab vil komme dig til gavn i et krævende arbejde i en spændende statslig styrelse.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 8. november 2021.

Engageret HR-medarbejder til spændende opgaver i en dynamisk styrelse (barselsvikariat)

Brænder du for at bringe din viden i spil og få bred erfaring inden for HR-området i en statslig styrelse, som har ansvaret for at sikre rammerne om fair spil i Danmark?

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 1. november 2021 

Spillemyndigheden søger en datateknikelev, der brænder for spændende opgaver indenfor programmering i en statslig styrelse

Vi søger en elev, der brænder for en spændende uddannelse inden for data og kommunikation med speciale i programmering. I Spillemyndigheden arbejder vi med at sikre rammerne for fair spil og fører tilsyn med spilmarkedet i Danmark. Som datateknikelev vil du have fokus på arbejdet med vedligeholdelse og udvikling af de understøttende IT-systemer for tilsynsopgaverne.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 29. oktober 2021