Spillemyndigheden får ny visuel identitet

08, dec 2014

Spillemyndigheden, som er en selvstændig styrelse under Skatteministeriet på lige fod med SKAT og Skatteankestyrelsen, får ny visuel identitet den 8. december 2014. Det betyder, at Spillemyndighedens gule look og den gamle krone er udskiftet med et mere klassisk navnetræk og en mere moderne krone. Spillemyndighedens nye identitet er designet af bureauet AM™.

De tre nye hovedfarver er mørk blå, lys blå og lys sand. Disse farver vil slå igennem på Spillemyndighedens fremadrettede kommunikationsmateriale, herunder på vores hjemmeside, brochurer og breve.

Den nye visuelle identitet betyder også, at Spillemyndighedens mærke ”Godkendt af Spillemyndigheden” har ændret både udseende og tekst til ”Tilladelse fra Spillemyndigheden”. Tilladelsesindehavere kan anvende det nye mærke i lighed med den forrige mærkningsordning. Der sker således ikke ændringer i de gældende retningslinjer, som findes her.

Hvis du har spørgsmål om Spillemyndighedens nye visuelle identitet, kan du kontakte kontorchef Jan Madsen (72389659) eller specialkonsulent Christel Fevejle Andersen (72370720).