Branchedag med fyldigt program

25, jan 2018

Tirsdag den 23. januar var Spillemyndigheden værter for den årlige branchedag. Godt 80 inviterede deltagere fra spilbranchen, offentlige myndigheder og organisationer blev blandt andet opdateret på de nyeste markedstal fra Spillemyndigheden.

På programmet var indlæg fra Spillemyndigheden, der, ud over markedstallene, også præsenterede deltagerne for spildata, et overblik over, hvordan Spillemyndigheden fører tilsyn samt en gennemgang af liberaliseringen af væddemål på hestesport og onlinebingo.

Ud over Spillemyndighedens egne indlæg havde repræsentanter fra Center for Ludomani, Dansk Hestevæddeløb og to spiludbydere sagt ja til at komme med deres syn på forskellige emner.

Johan Eklund fra Center for Ludomani arbejder til daglig bl.a. med unge, hvor grænsen mellem gaming og gambling flyder sammen. Han fortalte om sine erfaringer fra en behandlers synspunkt, og kom også ind på både skinbetting og markedsføring.

Henrik Friis fra Dansk Hestevæddeløb gav deltagerne et indblik i hestesporten, og kom med sine bud på, hvad liberaliseringen af væddemål på hestevæddeløb vil komme til at betyde for sporten.

Esben Thomsen fra Spilnu.dk og Rasmus Fincke fra Pip.dk (Omnigame) fortalte hver især om deres erfaringer med at starte en spilvirksomhed op i Danmark. Det var især interessant for Spillemyndighedens repræsentanter at høre, hvordan ansøgningsprocessen opleves, set fra en spiludbyders perspektiv.