Gratis
Behandlingsstederne er selvstændige, statsstøttede institutioner, og hører ikke under Spillemyndigheden.

Ludomaniklinikken Mindwork

Ludomaniklinikken tilbyder gratis behandling, vejledning og rådgivning til både spillere og pårørende. Der er mulighed for at behandlingen kan ske via en sikker videoforbindelse.

I behandlingen bruger vi evidensbaserede manualer, som er udviklet af Forskningsklinikken for Ludomani. Det betyder at det behandlingsprogram du gennemgår er undersøgt og testet videnskabeligt. Vores metode er fundet særdeles effektiv i forhold til andre behandlingstyper, da behandlingen hos os har effekt for helt op til 88% af de deltagere, som gennemfører. 

Behandlingsforløbet starter med et ca. 12 ugers forløb, hvor du kommer til behandling på klinikken eller møder os online på en sikker videoforbindelse ca. én gang om ugen. Derefter er der opfølgende behandling efter 3, 6, 9 og 12 måneder, så vi sammen sikrer os, at du vedholder din spilfrihed på lang sigt. Behandlingen foregår primært individuelt, men der er også mulighed for at du kan modtage gruppebehandling på klinikken. Al behandling forestås af psykologer, der er særligt uddannede i ludomanibehandling, og som løbende efteruddannes og superviseres. 

Vi ved, at du står i en særligt svær situation lige nu – og derfor vil vi gerne hjælpe dig ved at tilrettelægge behandlingsprogrammet så det passer til lige præcis dig. Derfor kan vi også tilbyde parsamtaler, hvor du kan inddrage dine nærmeste, ligesom de kan få individuelle samtaler hos os. 

Har du spørgsmål på egne eller én af dine kæres vegne, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.
 

Vesterbrogade 31, 1. sal
1620 København V