Gratis
Behandlingsstederne er selvstændige, statsstøttede institutioner, og hører ikke under Spillemyndigheden.

AlfaRehab Odense

Stop spillet i AlfaRehab

Individuel og gruppeterapi vil hjælpe dig til at finde ud af, hvad det er, der får dig til at spille igen og igen, selvom du har lovet dig selv at lade være. Igennem samarbejdet med vores behandlere vil du få værktøjer til at få styr på dit liv igen. Psykolog, psykoterapeut og tilbagefaldsspecialist står klar til at hjælpe. Udover dette er der mulighed for hjælp til gældshåndtering og mulighed for et kort intensivt døgnforløb.

Vi tilbyder individuel behandling og rådgivning til både spillere og deres pårørende. Behandlingen tager udgangspunkt i netop dine unikke problemstillinger og foregår på Østerbro i København. 

Forløbet er 12 uger, og intensiteten vil blive tilpasset problemets omfang. Deltageren er selv med til at skræddersy sit behandlingstilbud, så vi er sikre på, at det er den rette hjælp, der tilbydes. Det mest almindelige forløb er 1-2 fremmøder ugentligt i 12 uger med opfølgning efter 6 måneder og igen efter 12 måneder.

Igennem undervisning og terapi vil du igen kunne få et meningsfuldt liv uden spilproblemer. 

Vi har arbejdet med afhængighed siden 2005, og vi er specialister i de bagvedliggende problematikker, der fører til den afhængighed, som ligger bag betegnelsen ludomani.

Vestergade 48, 4 th.

5000 Odense C